Esports
Foto: Jèssica Colomina
10 de juliol del 2015
El CE Altafulla començarà la pretemporada el proper 29 de juliol
A causa de les obres a l’Estadi Joan Pijuan, tots els partits del primer equip seran com a visitant
El CE Altafulla ja està preparat per encetar la nova temporada. Serà la segona consecutiva a Tercera Catalana després d’aconseguir el desitjat ascens de categoria el juny de 2014.
Serà la segona campanya també amb Jordi Castro com a primer entrenador, que ja té molt planificada la preparació de cara a la lliga, que donarà el tret de sortida a principis de setembre. L’entitat ha confirmat que degut a les obres a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, la finalització de les quals està fixada pel 15 d’agost, tots els partits de pretemporada del primer equip groc-i-negre seran com a visitant.

Una de les grans prioritats de la Junta que encapçala Julià és potenciar l’Escola de Futbol, un factor que també depèn del ritme de les obres del camp de gespa. Des de l’entitat es mostren més que satisfets amb les inscripcions rebudes, i afirma el president que ara es troben en la fase definitiva, “completant les plantilles”.

L’objectiu que des d’un inici es van marcar els groc-i-negres és formar un equip per categoria, una fita que consideren molt propera. Per tal de crear uns bons equips i quadrar el nombre de futbolistes, s’ha limitat el nombre de places. En els equips de futbol set el màxim és de 12 a 14 jugadors, i en el cas del futbol 11, d’entre 20 i 23. Una de les grans novetats és la formació d’un equip juvenil que fins ara no existia. El ritme d’inscripcions, afirma el president, és molt satisfactori.

Les obres marcaran l’estiu dels groc-i-negres. La temporada oficial l’arrencaran el cap de setmana del 6 de setembre a l’estadi de l’Atlètic Valls i el primer partit a casa serà el dia 13 del mateix mes contra el Constantí.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla