Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
18 de novembre del 2021
El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra es prepara per al desenllaç de la Copa Tarragona de Trial a Gandesa
L’entitat acull la darrera prova de la competició a la capital de la Terra Alta, on també hi participaran diversos dels seus ciclistes
La Copa Tarragona de Trial arriba aquest diumenge al final amb la tercera i última prova a Gandesa. La capital de la Terra Alta coronarà els nous campions de la competició de la demarcació de Tarragona, que ja ha passat per Cambrils i El Catllar de la mà del Bike Park Costa Daurada. El president, Àngel Batlle, ha destacat les característiques del recorregut que hauran de superar els participants.

El municipi del Baix Gaià, de fet, va acollir la segona prova el passat diumenge amb la participació d’una cinquantena de ciclistes. El club organitzador, el Bike Park Costa Daurada, també hi va estar present en la competició amb diversos representants.

Destacar el triomf de Joan Solé en la categoria R3 amb 380 punts, on Axel Méndez va fer 4t, Pere Dalmau 5è, i Israel Mesa 6è. En Aleví, Martí Lombarte va pujar al 3r esgraó del podi amb 220 punts, mentre que el seu company, Biel Guasch, va fer 6è.

En les categories menors, també s’ha de fer referència al triomf de Joan Serra en Open Negre, i la 2a posició de Jan Feliu en Open Blanc. En aquesta prova, Max Duran i Carlos Capellin van fer 8è i 9è, respectivament. Mentre que Lluc Vázquez va acabar 4t en Open Blau.

De cara a l’última prova a Gandesa, el president del Bike Park, Àngel Batlle, ha explicat que diversos ciclistes opten al podi de la general. Més enllà dels resultats, ha destacat que la Copa Tarragona és una competició ideal per als ciclistes que s’inicien en el Trial.
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla