Esports
Foto: Ajuntament de la Riera de Gaià
18 de novembre del 2021
La Riera celebrarà l’11a Cursa Trail el 12 de desembre
L’Ajuntament recupera la cita esportiva després que l’any passat quedés ajornada per la pandèmia
L’Ajuntament de la Riera de Gaià recupera enguany la Cursa Trail, que tradicionalment se celebra el mes de desembre. La pandèmia de la Covid-19 va obligar a ajornar l’11a edició prevista per al 2020, i finalment es durà a terme un any després. Concretament, la data és el pròxim 12 de desembre.

És la segona vegada que el consistori organitza la cursa. El regidor d’Esport a l’Ajuntament de la Riera, Albert Cuevas, ha explicat a Altafulla Ràdio, que d’aquesta manera es dona resposta a la voluntat de “recuperar l’activitat social i esportiva a la vila, més enllà del futbol”. I es fa amb una proposta consolidada, i que té un tarannà participatiu en tots els vessants.

Com és habitual, l’esdeveniment inclou dos recorreguts, un de 21,7 km i l’altre de 9,3 km. En la cursa llarga, l’organització s’ha vist obligada a modificar part del recorregut a causa de les queixes pel pas per finques privades. El resultat és un circuit, que suma 1km.

Amb la pandèmia encara present, i sense la certesa de saber quina seria la situació el dia de la cursa, des del consistori van fer un exercici de prudència, habilitant 150 dorsals per cadascuna de les dues curses. Així ho ha explicat el regidor d’Esport, Albert Cuevas. L’objectiu, lògicament, és garantir la seguretat de tothom i oferir el millor servei que sigui possible.

El preu per participar en la cursa llarga és de 17 euros, i el de la cursa curta és de 15 euros. L’obsequi de la present edició és una dessuadora de màniga llarga. Les inscripcions clouen el dijous 9 de desembre, tres dies abans de la cita, o quan s’esgotin els 300 dorsals disponibles.
Albert Cuevas, regidor d'Esport de l'Ajuntament de la Riera
Albert Cuevas, regidor d'Esport de l'Ajuntament de la Riera
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla