22 de novembre del 2021
L’Altafulla salva un punt davant la Floresta en els últims minuts (2-2)
Els gols d’Àlex Cañas i Arnau Diaz entre el 80’ i el 85’ igualen un desavantatge de dos gols
El CE Altafulla ha aconseguit aquest diumenge un empat al camp de la Floresta amb un resultat de 2-2. Els groc-i-negre han igualat un desavantatge de dos gols en contra en els últims 10 minuts per tornar a sumar quatre jornades després.

Els locals s’han avançat amb un penal transformat per Francesc Guerrero en el minut 12. Menys de deu minuts després, Aitor Escuver ha anotat el segon, deixant els altafullencs en una situació molt compromesa davant un rival directe en la zona baixa.

L’entrenador, Raúl Tudela, ha fet canvis en la segona part, que han canviat el guió del partit. No obstant això, ha estat en la recta final quan ha reaccionat de veritat amb el gol d’Àlex Cañas en el 80’. I cinc minuts després, Arnau Díaz ha anotat el gol de l’empat.

Els altafullencs acaben la jornada 9ns amb 10 punts, per davant del Vila-seca, la Floresta i la Cultural Bonavista. El pròxim dissabte reben el Montblanc al Joan Pijuan, a partir de les 17h.