29 de novembre del 2021
El CE Altafulla paga car els errors defensius i suma un punt davant el Montblanc (2-2)
Els altafullencs han jugat tota la segona part amb superioritat numèrica, però han estat incapaços d’evidenciar-ho en el marcador
El CE Altafulla ha tancat la primera volta de la primera fase del subgrup 8A de Segona Catalana amb un empat estèril davant el Montblanc. Els altafullencs han capgirat el gol inicial de Joan Soriano amb dos grans gols d’Arnau Díaz i Enric López, però una concessió defensiva de Marc Calvo ha propiciat el gol de Josep Foguet per fer el 2-2 definitiu.

El futbolista de l’Altafulla, Adrián Ramis, ha destacat la igualtat i les alternatives d’ambdós equips durant els 90 minuts. Igualment, ha lamentat la manca d’encert en la segona part, on els visitants també han tingut les seves opcions malgrat jugar amb 10 futbolistes.

El 0-1 de Joan Sorian ha arribat ben d’hora, en el minut 7. L’atacant montblanquí ha aprofitat un error de marcatge per treure avantatge, i resoldre la jugada amb un remat creuat.

Igual que a la Floresta, l’Altafulla ha reaccionat, aquesta vegada més aviat. Abans del primer quart d’hora de joc ja guanyava amb dos grans gols d’Arnau Díaz, amb un remat llunyà, i d’Enric López, amb un xut des de la frontal de l’àrea. Malauradament, els visitants han empatat abans de la mitja hora de joc amb la diana de Josep Foguet.

Abans del descans, el visitant Aleix Barrabeig ha estat expulsat per doble amonestació. L’Altafulla, però, ha tingut moltes dificultats per aprofitar la superioritat numèrica en la segona part a causa de la pressió alta del Montblanc. El guió ha canviat a partir del minut 60, i els altafullencs han començat a generar ocasions, sense èxit. El Montblanc també ha tingut les seves opcions, però entre Zuferri i la defensa les han solucionat.

Els groc-i-negre encadenen sis jornades sense guanyar amb tres derrotes i tres empats. Com ha reconegut Adrián Ramis, el vestidor confia a capgirar la dinàmica amb l’actitud dels últims dos partits.

L’empat deixa a l’Altafulla 9è amb 11 punts, a tres del Montblanc i el Morell. El dissabte 11 de desembre rebrà el Riudoms en el primer partit de la segona volta.