Esports
14 de juliol del 2015
Aquest dimarts se sorteja el calendari de Segona Divisió
El Nàstic coneixerà contra qui s’estrenarà a la categoria de plata
Aquest dimarts se sorteja el calendari de la Liga Adelante de cara a la temporada 2015-2016. L’inici del campionat de lliga correspondrà al cap de setmana del 22 i el 23 d’agost, i hi participaran un total de 22 equips.

El Nàstic de Tarragona serà un d’ells, tres anys després, i 20 dels 21 ja estan confirmats. L’únic interrogant a dia d’avui és l’Elx, equip de Primera descendit per impagaments que si no abona en els propers dies els diners que deu als seus futbolistes seria descendit novament a Segona B, i a la divisió de plata ingressaria el Barça B, únic equip que podria pagar el cost d’aquesta plaça.

Baixaran de categoria els quatre pitjors classificats, i ho faran de manera directa. Pel que respecta a la zona alta, els dos primers ascendiran a Primera Divisió i els que quedin entre el tercer i el sisè lloc disputaran un play-off d’ascens a la màxima categoria. El total de jornades de la lliga regular serà de 42, a més de la promoció d’ascens als equips que ho aconsegueixin. Aquest dimarts el Nàstic sabrà contra qui debuta, quan estrenarà el Nou Estadi i quin cap de setmana s’enfrontarà a cada equip. La pretemporada ja ha començat pels grana en forma d’entrenaments i el proper 22 de juliol rebran el Vila-Real al Nou Estadi amb motiu del primer partit amistós abans de començar la lliga.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades