Esports
15 de juliol del 2015
El Nàstic començarà la lliga al Nou Estadi contra l’Albacete
Serà el proper 23 d’agost, i l’entrenador dels manxecs és Luis César Sampedro, l’home que va ascendir els tarragonins a Primera
El Nàstic de Tarragona ha conegut aquest dimarts a la tarda el seu calendari per la propera temporada. Després de tres anys a la categoria de bronze, l’estrena a la Segona Divisió tindrà lloc el proper 23 d’agost, i serà al Nou Estadi contra l’Albacete. Es tracta d’un rival especial, ja que l’entrenador de l’equip manxec no és altre que Luis César Sampedro, l’home que va ascendir el Nàstic a Primera la temporada 2005-2006, un èxit que complirà aquesta temporada deu anys.
El primer partit fora de casa serà a la segona jornada a l’estadi del Tenerife. També són destacables els duels catalans, el Nàstic rebrà el Girona el 6 de setembre i visitarà Montilivi el 7 de febrer; i el Llagostera, club que va evitar l’ascens dels tarragonins fa dues temporades, visitarà Tarragona el 22 de novembre, la tornada a terres gironines serà el 24 d’abril. El Nàstic també acabarà la fase regular de la lliga a casa, el 5 de juny contra l’Alavés.

Són a dia d’avui set les incorporacions que han signat els tarragonins, a més de la de “Nano” Rivas com a segon entrenador. Tot i que encara no ho ha fet, el Nàstic haurà d’obrir les portes de sortida en els propers dies per fer lloc als fitxatges realitzats.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades