Esports
Foto: Marxa dels Castells del Baix Gaià
12 de gener del 2022
La 10a Marxa dels Castells del Baix Gaià posa a la venda 60 dorsals més per a cada circuit
Enguany, s’inclou la modalitat de cursa, que en cap cas és competitiva
La 10a Marxa dels Castells del Baix Gaià serà un èxit de participació. La cita del proper 6 de febrer ha esgotat els 900 dorsals disponibles, i fruit de la gran demanda que hi ha, l’organització ha posat 60 dorsals més a la venda per cadascun dels tres recorreguts. Per tant, si es cobrissin totes les places, la participació podria superar les 1.000 persones.

Cal recordar, que l’organització manté el circuit de 17 km, el de 26 km i el de 33,5 km. Enguany, com a novetat, qui ho desitgi podrà completar-los caminant o corrent, sense esdevenir una prova competitiva. És una de les novetats de la present edició, com la data. El cost de la inscripció és de 20 euros, i s’ha de tramitar al web https://marxacastells.com/inscripcions/.

L’import inclou una armilla de regal, els avituallaments en el circuit i a la meta, la botifarrada i beguda, i una fotografia de l’arribada. Com a mesura de prevenció per l’evolució de la sisena onada, l’organització a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla i Sport No Limit Group, ha preferit prescindir de la calçotada i optar per la botifarrada, que permet complir fàcilment amb les distàncies de seguretat.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla