Esports
17 de juliol del 2015
Més de 90 regatistes s’han donat cita a la IV Intercat Race Vila de Torredembarra
Bon paper del CM Altafulla en una prova on les condicions meteorològiques han estat òptimes
Aquesta setmana ha tingut lloc la quarta edició de la Intercat Race Vila de Torredembarra, que s’ha desenvolupat a la platja del municipi torrenc amb unes condicions meteorològiques molt favorables. Les condicions per navegar eren òptimes, i han estat 91 els regatistes que hi han participat. El total de categories d’aquesta Intercat Race ha estat de 5. Patí de Vela Sènior de primera i segona categoria, Patí de Vela Júnior, Hobbie 15 i Catamarà. En el cas concret dels Patí Sènior, es disputaven en aquesta prova, a més, el Campionat de Catalunya d’enguany.
Peco Mulet, del Club Natació Badalona, ha estat el vencedor en la primera categoria de Patí Sènior. En la segona, ha vençut el torrenc Carlos Jiménez, i hi destaca el quart lloc de Josep Maria Arnau, del CM Altafulla.

En Júnior, la victòria final ha estat per Nina Esteva del Club Nàutic Tamariu, i el segon lloc se l’ha endut Pepe Sánchez, del CM Altafulla. La categoria Hobbie 15 ha vist com el guanyador final era el torrenc Francisco Fernàndez, essent segon el tàndem format pels altafullencs Juanma Martínez i Pedro Peñarand. En Catamarà la victòria ha estat per Josep Valls i Biel Rosiñol, del Club Vela Platja Llarga, i la segona posició pel regatistes del Club Marítim Altafulla Ricardo Valentín.

Un dels detalls més especials de la prova ha estat la presència d’Enric Agut, meteoròleg i treballador de TV3, que esperava als regatistes a terra per oferir una interessant xerrada sobre la meteorologia a les regates. Després d’això, tots els participants van gaudir d’una sardinada davant del mar.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades