Esports
Foto: Club Biketrial Costa Daurada
22 de juliol del 2015
Marc Piquer es jugarà el podi al Mundial de Bike Trial aquest dijous a la darrera jornada
A la segona prova del Mundial, celebrada aquest dijous, ha quedat quart, i a la primera va ser tercer
El Mundial de Bike Trial es decidirà a la darrera jornada. A la competició, i lluitant per objectius molt ambiciosos, es troben dos representants del Club Bike Trial Costa Daurada de Torredembarra.

Marc Piquer, el més jove de la representació, està competint en categoria Poussin, la dels més petits, i aquest dimarts ha acabat en quarta posició la segona jornada de competició. Si a la tercera i definitiva prova finalitza en tercera posició, es garantirà un lloc entre els tres millors pilots del món en la seva categoria.

Per la seva banda, el president i màxim representant de l’entitat, Àngel Batlle, es juga aquest dimecres el subcampionat en categoria Elit. Suma un segon i un tercer lloc, i la seva posició final dependrà de la darrera prova, que encara amb molta il·lusió. Ha destacat que el seu rival pel segon lloc serà el pilot austríac, i que el britànic que va en quart lloc no sembla una clara amenaça pel podi. De la mateixa manera, també ha assegurat que serà molt difícil que se li escapi la victòria final a Rafa Tibau, un líder molt sòlid.

La competició té lloc a una única seu, la localitat d’Òdena, i l’objectiu de tots dos participants és acabar al podi la seva participació.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla