04 d'abril del 2022
El CB Altafulla – BBG obté la revenja davant el Reus Deportiu i continua imbatut (59-67)
El junior Xavi Fernández és el millor jugador del partit amb 32 punts, poc menys de la meitat de la puntuació de l’equip
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha sumat la segona victòria seguida, i també en el mateix nombre de partits, en el Grup 3 de la 2a fase territorial. Els altafullencs han obtingut la revenja davant el Reus Deportiu després d’assaltar el seu feu per un resultat de 59-67.

L’Altafulla ha perdut el primer quart per 19-17, però després s’ha refet amb el 4-9 del segon i el 17-22 del tercer. Això li ha permès arribar als últims 10 minuts amb una renda de 8 punts (40-48), que ha defensat amb autoritat i jerarquia. El darrer període ha acabat amb un empat a 19 punts, i els del Baix Gaià s’han endut el triomf.

L’entrenador, David Ruiz, ha reconegut que “ens ha costat entrar al partit”, i que a base de creure i d’evitar “errades” com les que van tenir en el darrer cara a cara a la lliga, han pogut remuntar.

Cal destacar el rendiment del junior Xavi Fernández amb 32 punts, poc menys de la meitat de la puntuació total, que ha estat decisiva. El tècnic, David Ruiz, ha elogiat l’actuació del poblenc, i la contribució que fa a l’equip cada vegada que intervé.

Els altafullencs són 6ns amb un rècord de 2 victòries i cap derrota. El fet de tenir un partit menys els manté en aquesta zona. Ara, han d’esperar tres setmanes per tornar a competir, ja que la competició s’atura durant 15 dies. El següent compromís, dons, serà el diumenge 24 d’abril, a casa, davant el CB Vila-seca Sub21.