06 d'abril del 2022
El Cadet de l’Altafulla guanya a l’Arboç i segueix ferm en la lluita per la 3a plaça (5-2)
L’Infantil guanya a la Torre ‘B’ i certifica la 4a plaça, mentre que el Juvenil cau davant el Tancat i es complica la 4a posició
El Cadet del CE Altafulla es consolida en la 4a plaça del Grup 14 de Segona Divisió, i es manté a dos punts de la tercera que defensa la UE Creixell, tot i que compta amb un partit menys. Els altafullencs estan en ratxa amb 7 dels últims 9 punts gràcies al triomf del passat dissabte contra el CF Base l’Arboç ‘B’ per 5-2.

L’equip de Mohamed Amhadar va arribar al descans amb un avantatge de 2-1 gràcies a Gael González i Adrià Mestre. En el segon temps, González va encarrilar la victòria amb dos gols més, amb els quals va signar una tripleta. Després del segon gol dels arbocencs, Miquel Fernández va completar la golejada amb una pena màxima.

Per la seva part, l’Infantil té assegurada la 4a plaça gràcies a la victòria contra la UD Torredembarra ‘B’ per 14-0 amb quatre gols d’Aleix Parra i Marc González, dos de Marc Camps i Marc Cuevas, i un d’Iker Román i José de Peñaranda.

En les jornades que resten, els de Dani García i Jordi López tenen el repte de neutralitzar la 3a plaça de la Joventut Bisbalenca. El primer obstacle és l’Escola de Valls ‘C’, equip de la zona baixa, al qual visitaran el pròxim diumenge a les 10h.

Quant al Juvenil, va perdre en el duel directe per la 4a plaça davant la UE Tancat per 3-4. A remolc del rival amb el 0-2 de partida, els altafullencs van apropar-se fins a dues vegades en el marcador, però els gols d’Erik Navarro i Joel Santamaria van trobar la resposta dels visitants.

L’expulsió de Sergi Barceló en el 70’ va minvar les opcions de remuntada, si bé Santamaria va tenir temps d’anotar el 3-4 per posar emoció als últims minuts. El tècnic, Jonatan Pérez, ha destacat els “errors defensius” de la primera part, i també la reacció en la segona, tot i que vas ser insuficient.

Els groc-i-negre ara ja no depenen de si mateixos per acabar 4ts. Igual que l’Infantil, el diumenge visiten l’Escola de Valls ‘C’, però a les 14h.