07 d'abril del 2022
L’Altafulla femení s’imposa en el duel directe amb la Selva del Camp i assalta la 7a plaça (2-4)
Les abelles assoleixen la tercera victòria seguida amb una remuntada amb la dobleta de Lorena Giménez, i els gols de Marina Rodríguez i Laia Gutiérrez
El CE Altafulla femení ha guanyat aquest dimecres en la visita al FC La Selva de Camp, que correspon a la J19 de la Lliga Femení 7 TGN, i que va quedar ajornada a principis de març per la manca d’efectius del conjunt groc-i-negre. Les abelles s’han imposat per 2-4 a un rival directe, i assalten a 7a posició per davant del Montblanc.

Les coses han començat malament per a l’equip de Marc Pérez. Després de 20 minuts en els quals ha dominat, i ha generat diverses ocasions, les locals s’han posat per davant en la primera ocasió amb un remat des de la frontal de l’àrea de Marlene Benito.

La resposta de l’Altafulla ha estat immediata, i per partida doble, amb els dos gols de Lorena Giménez entre el 22’ i el 28’. Abans del descans, Marina Rodríguez ha fet el tercer, mentre que Laia Gutiérrez ha anotat el quart pocs minuts després d’iniciar la segona part.

Les altafullenques s’han relaxat amb el resultat, mentre que les locals han elevat la intensitat del joc per intentar escurçar diferències. I ho han aconseguit gràcies a Natalia Galindo en el 58’. En els 20 minuts que restaven, tant les unes com les altres han tingut ocasions per apropar-se o ampliar la diferència, però el resultat ha estat inamovible.

L’Altafulla suma així la tercera victòria seguida, que també li permet empatar a 43 punts amb la Selva del Camp. Les del Baix Camp, però, es mantenen per davant perquè tenen el golaverage guanyat. El pròxim diumenge, les abelles buscaran el quart triomf seguit davant el FC Tàrraco (17h).