25 d'abril del 2022
L’Altafulla mereix més davant el Mora la Nova (1-2)
La manca d’encert i una badada en el segon gol dels visitants condemnen els altafullencs, que ja no depenen de si mateixos per salvar-se
El CE Altafulla està contra les cordes. Els altafullencs han perdut aquest dissabte davant l’Atlètic Mora la Nova en un partit on novament han merescut un resultat millor, i en el qual l’ha manca d’encert i la badada en el segon gol dels visitants, els ha condemnat a la tercera derrota de la fase de permanència a Segona Catalana.

El migcampista, Adrià Martí, ha explicat a Altafulla Ràdio, que “les sensacions són dolentes” perquè després de demostrar, una vegada més, que “estem capacitats per competir en aquesta categoria”, les dificultats per marcar els deixen sense recompensa.

La gran sorpresa en l’onze titular de Raúl Tudela ha estat la presència de Genís Cañas, que amb l’aprovació dels metges, ha tornat de la retirada per ajudar l’equip en aquest tram decisiu. Físicament, està lluny del 100%, però ha jugat els 90 minuts, i ha tingut un pes important en la bona segona part de l’equip.

El Mora la Nova s’ha avançat amb un gran gol de Joan Barrufet en el minut 18, un xut des de la frontal de l’àrea, que ha sorprès Mohamed Lamkaden. Els altafullencs, per la seva part, han perdonat dues ocasions clares amb una rematada de cap de Genís Cañas, precedida per una gran aturada de Sergi Fuertes, i un xut de Jon Almagro des de dins de l’àrea.

Tudela ha introduït dos canvis al descans amb l’entrada de Manuel Cobacho i Sergio Gallo. Els canvis, juntament amb la posició de Genís Cañas al costat de Murti i Enric López, ha permès l’Altafulla dominar el joc i arribar amb perill a la porteria visitant. Després de perdonar dues ocasions, Cobacho ha fet l’empat amb una rematada dins de l’àrea.

Amb l’1-1, el Mora la Nova ha tornat a despertar, i tot i que els locals han pogut fer el 2-1, finalment ha succeït el contrari. En un servei de banda, els visitants han sorprès la defensa groc-i-negra, i han resolt l’acció amb el gol de Frederic Giné en el 70’.

L’Altafulla ha cercat l’empat, però el cop ha estat massa dur. L’expulsió de Sergio Gallo en el 84, ha minvat encara més les seves opcions, i ha estat incapaç de sumar un punt, que hauria estat molt valuós.

El jugador de l’Altafulla, Adrià Martí, ha assegurat que la situació és molt complicada, però tot i això lluitaran per aconseguir el miracle en els dos últims partits.

Els altafullencs ja no depenen de si mateixos per salvar la categoria. Afronten les dues últimes jornades amb 1 punt i l’obligació de guanyar a l’Ulldecona i el Roda de Berà. Per arribar amb opcions a l’última jornada, necessiten que els rodencs no guanyin contra el Mora la Nova, o superar l’Ulldecona per dos gols de diferència.