25 d'abril del 2022
El Torredembarra BC torna a caure contra el Constantí i diu adéu a l’ascens (65-78)
Els torrencs cedeixen després d’un mal tercer quart en el qual encaixen 28 punts, que han estat decisius
El Torredembarra BC ha perdut aquest diumenge davant el CB Constantí per 65-78 i ha dit adéu a les opcions d’ascendir a la Tercera Masculina. Els torrencs han sumat la quarta derrota en el mateix nombre de partits, segueixen cuers amb 4 punts quan només resten dues jornades per cloure la fase d’ascens.

La primera part ha estat molt igualada, com calia esperar. Els del Baix Gaià s’han endut el primer quart per 18-16, i han perdut el segon amb una diferència de 14-17. El tercer quart ha estat decisiu, amb el Constantí imposant-se per 14-28. La distància de 16 punts (45-61) ha sigut massa amplia per remuntar-la, i els torrencs només han pogut rebaixar-la en tres punts amb un parcial de 20-17.

L’entrenador de la Torre, Albert Hidalgo, ha dit als micròfons d’Altafulla Ràdio, que les decisions arbitrals “ens van fer mal” durant el tercer període en el qual es va decidir el partit.

Sense opcions d’ascens ja, el Torredembarra BC afronta les dues últimes jornades sense la pressió dels seus rivals. Tot i la decepció evident, intentarà acabar la temporada de la millor manera possible, a la cerca d’una o dues victòries que li permetin marxar de vacances amb bones sensacions de cara al pròxim curs.

El primer repte és la visita al CB Amposta el pròxim dissabte, a les 18.30h.