25 d'abril del 2022
La Torre s’imposa al Torreforta i segueix el mà a mà amb l’Arboç (1-2)
El partit entre el Pla i la Riera se suspèn a l’equador de la segona part amb la victòria provisional dels del Baix Gaià per 1-4
La UD Torredembarra ha patit per endur-se la victòria al camp de la CDC Torreforta en el partit corresponent a la J27 del Grup 3 de Tercera Catalana, que s’ha disputat aquest diumenge al feu del conjunt tarragoní. Els gols de Marc Arauz i Guillermo Montserrat a l’inici i al final de la primera part, amb el gol del torrefortí Julián Castaño entremig, ha permès als torrencs sumar la 13a victòria seguida i seguir a 6 punts de l’Arboç.

El defensa de la Torre, Martí Puig, ha destacat les dificultats que s’han trobat per guanyar el partit “en un camp on sempre costa puntuar”. També ha reconegut que l’expulsió del jugador local Francisco Javier Rodríguez quan faltaven 20 minuts per al final, els ha permès defensar el resultat amb més comoditat.

Sense renunciar a neutralitzar el conjunt arbocenc, els del Baix Gaià volen assegurar la 2a posició. I és que com ha explicat el tècnic Jordi Araus en la transmissió de l’Altafulla – Mora la Nova, el subcampionat pot tenir premi en funció dels equips de la demarcació, que descendeixin de Segona Catalana.

Quant al CF La Riera, ha vist com el partit davant el CE Pla de Santa Maria s’ha suspès en el minut 56 perquè un jugador local, Aymane Ezzari, que acabava de ser expulsat per doble amonestació, va amenaçar la integritat de l’àrbitre.

Aleshores, els rierencs guanyaven per 1-4 després de capgirar el gol dels locals en el minut 1. La resposta immediata de Pau Ferré ha estat clau per tranquil·litzar l’equip “i advertir-nos que ningú ens regalaria res”, ha assegurat el capità Jaume Recasens. Marco Garcia, amb una dobleta, i Tommy Anguita, han culminat la remuntada i han establert una diferència de garanties, que tot i no acabar el partit, ha retornat l’alegria al vestidor.

Ara, la Riera resta a l’espera de saber si hauran de tornar al Pla per jugar els 30 minuts i escaig que queden del partit. A expenses d’això, el pròxim diumenge rep el CF Llorenç (12h), mentre que la Torre juga el dissabte, a casa, davant el Constantí (18h).