Esports
Foto: Anna Ortiz
26 d'abril del 2022
La palista Anna Ortiz, subcampiona del TyC Premiu 2 del Circuit Nacional de Menors 2022
L’altafullenca, que ha format tàndem amb Laia Rodríguez, ha cedit en la final davant Candela Lucendo i Mara Arellano
La palista Anna Ortiz s’ha proclamat subcampiona Junior del TyC Premium 2, la segona prova del Circuit Nacional de Menors 2022, que ha tingut lloc a Lleida entre el 23 i el 24 d’abril. En aquesta ocasió, l’altafullenca ha competit juntament amb Laia Rodríguez, del Head Padel.

El binomi format per la palista d’Altafulla i la de Barcelona s’ha quedat molt a prop de proclamar-se vencedor davant la parella formada per Candela Lucendo i Marta Arellano. De fet, ha començat amb bon peu imposant-se en el primer set per 6-3. Malauradament, les contrincants s’han refet, i s’han endut el segon, per 4-6, i el desempat per 5-7.

Ortiz i Rodríguez havien debutat amb una victòria davant A.Trivaldo i A.Gonzále per 6-3 i 6-0 en els 1/32 de final. En la següent eliminatòria, van fer el mateix contra L.Garcia i A.Garcia per un doble 6-0. En els vuitens de final, van vèncer a A.Sánchez i N.Garau per un doble 6-1. Mentre que en els quarts de final també van passar sense problemes contra L.Manquillo i V.Atencia amb un 6-3 i 6-2. I ja en les semifinals, van superar a M.Moriñigo i A.Domínguez.

Cal recordar que Anna Ortiz ha deixat aparcada la carrera com a tennista, i ara se centra exclusivament en el pàdel. Ho fa ja amb una àmplia experiència, gràcies al fet d’haver compaginat ambdues modalitats en els últims anys.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla