Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
27 d'abril del 2022
Els Atletes d’Altafulla recullen els guardons en la festa final de la Lliga de Cros 2021-22 del CET
L’entitat ha quallat una bona competició amb un campionat, tres subcampionats i una 3a plaça entre la base i els adults
Els Atletes d'Altafulla compten ja amb els guardons que acrediten a cinc dels corredors com a alguns dels millors de la Lliga de Cros Escola 2021-22 del Consell Esportiu del Tarragonès (CET). En l'apartat d'adults, Elena Rodríguez i Ferran Mallafré han rebut el trofeu de subcampions, mentre que pel que fa a la base, Emma Vendrell, campiona en Aleví Femení, Martí Boada, subcampió en Infantil Masculí, i Mar Vendrell, 3a en Infantil Femení, també han rebut les corresponents distincions. L'entrega ha tingut lloc aquest diumenge en el marc del 10è Cros Solidari Col·legi Turó i 36è Cros Aura.

La cita ha comptat amb totes les categories, des de la categoria Mini fins a l’absoluta, si bé els resultats han quedat al marge de la classificació general. Boada i Mar Vendrell han estat els únics que hi han participat, i han assolit la 3a i a la 4a plaça. En la categoria absoluta, els Atletes d’Altafulla s’han abstingut de participar.

En una valoració global, Elena Rodríguez s’ha mostrat contenta per haver recuperat la lliga després dels moments tan complicats que s’han viscut amb la pandèmia. En el pla local, destaca els cinc podis assolits en una competició on participen grans clubs del territori. Entre ells, el CA Torredembarra, amb el qual entrena i competeix la canalla altafullenca.

La responsable dels atletes també ha remarcat què significa per a la canalla aquesta lliga de cros, i convida als adults a sumar-se a l’equip de cara a la pròxima temporada per engrescar els seus fills. Els interessats poden fer-ho a través del correu electrònic atletesaltafulla@gmail.com.

La Lliga de Cros 2021-22 del CET ha clos amb l’última de les 10 cites que s’han celebrat enguany. Una d’elles ha estat la de l’Escola El Roquissar, de la mà dels Atletes d’Altafulla. La sisena onada de la Covid-19 va obligar a suspendre algunes proves més que estaven previstes, i ara l’organització ja pensa en la següent edició amb la certesa de respectar el calendari de principi a fi.
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es