27 d'abril del 2022
El Juvenil de l’Altafulla remunta i s’endú el derbi contra la Torre (2-1)
El Cadet cau contra el Sant Pau Apòstol amb inferioritat numèrica, i l’Infantil goleja el Tancat abans de l’últim partit de lliga
El Juvenil del CE Altafulla es va imposar en el derbi contra la UD Torredembarra, celebrat el passat dissabte al Joan Pijuan. Els altafullcens van remuntar el gol inicial de Manel Pujol en el primer temps, amb les dianes d’Ivan Figuerola i Joel Santamaria en el segon. En tres minuts van capgirar la situació, per sumar un triomf que els manté 4ts amb 44 punts.

L’entrenador, Jonatan Pérez, diu que el “més positiu van ser els 3 punts” de cara a l’objectiu d’intentar arribar a la 3a plaça. Igualment, ha elogiat el bon partit de la Torre, tot i la posició a la taula, i la reacció dels seus futbolistes. Dissabte buscaran la tercera victòria seguida al camp de l’EFB Calafell ‘C’ (16.30h) en la penúltima jornada de la lliga.

Per la seva part, el Cadet va perdre contra el líder, el Col·legi Sant Pau Apòstol ‘B’ per un resultat de 2-1. Després de posar-se per davant gràcies a un penal transformat per Miquel Fernández en el minut 9, va veure com els locals igualaven en el 19’. Ja en el segon temps, Gael González va ser expulsat per doble amonestació en el 54’, i això va facilitar la remuntada dels tarragonins amb la diana d’Iñaki Cilveti, de penal, en el 72’.

El tècnic, Mohamed Amhadar, lamenta haver deixat escapar l’oportunitat de vèncer al camp del millor equip del grup. Tot i la derrota, els groc-i-negre continuen 4ts amb 40 punts, a cinc d’un Creixell que té un partit menys. El dissabte vinent afrontaran el derbi contra el CF La Riera ‘B’, a casa, a les 14.45h.

Quant a l’Infantil, va golejar a una UE Tancat situada en la zona mitjana-baixa de la classificació amb un resultat de 10-0 gràcies a la tripleta de Marc González, la dobleta de Marc Padilla i els gols de José de Peñaranda, Marc Pérez, Marcel Asencio, Aleix Parra i Iker Roman.

L’equip de Dani García i Jordi López es manté en plena forma amb la setena victòria seguida, i reforça la 4a posició, que ja té assegurada, ara amb 49 punts. El diumenge vinent visitarà el CF Base l’Arboç ‘B’ (12.30h) en l’últim partit de lliga, ja que descansa en la darrera jornada.