27 d'abril del 2022
L’Aleví ‘A’ de l’Altafulla es retroba amb la victòria en un partit vibrant amb el Torreforta (3-2)
Bona jornada per a la base groc-i-negre amb els triomfs del Benjamí ‘A’ i ‘B’, i el Pre-benjamí ‘A’, que segueix líder, i l’empat de l’Aleví ‘B’
L’Aleví ‘A’ de Primera Divisió del CE Altafulla es va reconciliar amb la victòria el passat dissabte en un partit vibrant davant la CDC Torreforta. Els altafullencs es van haver de posar per davant en tres ocasions, amb els gols d’Hugo Tudela, Nicolás Romano i Hugo Castillo, per batre al conjunt de Ponent. El triomf arriba després de set derrotes seguides, i els permet seguir 11ns amb 26 punts.

El segon equip aleví va deixar escapar la victòria davant la Joventut Bisbalenca ‘B’. Després de capgirar la diana dels visitants, gràcies a Raúl Valverde i Arnau Domínguez, va encaixar l’empat en els últims minuts. Ara, els d’Erik Navarro i Sergi Barceló continuen 7ns amb 29 punts, a cinc del Vendrell ‘D’, que té dos partits més.

A la categoria Benjamí, el primer equip va guanyar l’Escola de Valls ‘C’ per 6-1 amb tres gols d’Arnau Domínguez, i un de Pau Valverde, Leonardo Di Giovanni i Víctor Luque. Així, segueix 2n amb 64 punts, a 8 de l’imparable Torredembarra.

Per la seva part, el Benjamí ‘B’ va vèncer a l’AE Ramon Sicart en un partit ple d’emoció. Els de Javier López i Alejandro Mariscal van haver d’igualar dos marcadors en contra amb les dianes de Pol Franch i Miquel Guivernau. Biel Ferris va culminar la remuntada, i Guivernau va ampliar la renda amb el quart gol. Finalment, els de Llorenç del Penedès van fer el 3-4.

Els altafullencs assalten la 10a posició amb 21 punts, i se situen a quatre del seu contrincant.
I pel que fa al Pre-benjamí ‘A’, va guanyar al CF La Riera per 7-0 amb les dobletes de Martín Domínguez i Max Farré, i els gols de Jon Marin, Valentina Garcia i Marc Alcántara. Així, segueix líder amb 61 punts, un més que l’Escola Valls.

AGENDEA DE LA SEGÜENT JORNADA

Tots els partits es jugaran el dissabte. El primer en entrar a escena serà l’Aleví ‘B’, que jugarà el derbi al camp de la Torre ‘B’ a les 9.30h. Un quart d’hora després, el Pre-benjamí ‘A’ visitarà el CF Base l’Arboç. I a partir de les 10.30h començaran la resta: l’Aleví ‘A’ jugarà al camp de l’EFB Calafell ‘C’, el Benjamí ‘A’ ho farà al del Roda de Berà, mentre que el Benjamí ‘B’ rebrà la Riera ‘C’.