27 d'abril del 2022
Derrota del Junior masculí del CB Altafulla – BBG davant el CB Morell en el debut a la 2a fase (62-69)
El mal tercer quart amb un 8-22 impedeix als de Pep Oller dona la sorpresa contra el gran rival a batre en la lluita pel títol
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià va debutar en la 2a fase de la temporada amb una derrota davant el CB Morell per 62-69. Tot i quallar un bon partit, els altafullencs van caure novament davant el rival a batre en la lluita final pel títol, que ja l’havia guanyat en els dos partits de la fase regular.

Els de Pep Oller, això sí, van estar a punt d’obtenir la revenja. Van fer una primera part espectacular, imposant-se per 21-15 i 22-15 en el primer i el segon quart. Malauradament, en el tercer van encaixar un 8-22, que seria decisiu. De fet, els morellencs van ampliar la diferència en l’últim quart amb un 11-17.

El poblenc Xavi Fernández va ser el màxim anotador del partit amb 24 punts, mentre que Biel Terrón també va fer una bona actuació amb 17 punts. Precisament, l’anotació va estar més repartida en el Morell, una de les claus de la resolució.

Els altafullencs inicien la 2a fase des de la 3a posició amb 1 punt, i intentaran refer-se aquest dissabte a la pista del Cantaires Tortosa (10.30h), que també va perdre davant el CB Amposta.

Per la seva part, el Junior femení va caure en la visita l’AB Salle CBT per 43-28 en el tercer partit de la 2a fase. Les altafullenques van deixar escapar l’oportunitat de guanyar davant un rival que tampoc coneixia la victòria abans de veure’s les cares.

Així, les de Xavi Martí són penúltimes, per davant d’un CB Cambrils que encara ha de debutar. Ho farà en la següent jornada, en la qual l’Altafulla descansa. Per tant, tornarà a jugar el cap de setmana del 6 i 7 de maig.