Esports
Foto: CFS La Pobla de Montornès
28 d'abril del 2022
L’Infantil de la Pobla de Montornès es proclama campió de lliga i nou equip de Primera Divisió
El conjunt de David Berber ha assolit la gesta després de 16 victòries i una única derrota quan resten tres jornades per al final del curs
L’equip Infantil del CFS La Pobla de Montornès s’ha proclamat campió de lliga en el Grup 11 de la Segona Divisió, un dels dos que hi ha de la demarcació de Tarragona. Els poblencs han assolit el títol, i també l’ascens a la Primera Divisió, tres jornades abans de cloure la competició.

L’entrenador de l’equip, David Berber, s’ha mostrat molt content per la fita, i ha elogiat als futbolistes per demostrar que podien complir l’objectiu que s’havien marcat a l’inici de la temporada. La unió del grup, que té un bagatge de quatre anys, ha estat clau en els partits més difícils, assegura.

La Pobla s’ha proclamat campiona amb 48 punts, 12 per sobre del 2n classificat, el Nàstic ‘B’, quan resten tres jornades. En els 17 partits que ha disputat, ha guanyat 16 i només n’ha perdut un, davant l’Alforja ‘B’. La superioritat que fan intuir aquestes xifres, no sempre ha estat tan evident a la pista, com reconeix Berber.

La millor notícia per al planter, és que la temporada vinent tots els jugadors podran gaudir de l’experiència a Primera Divisió. Com explica el tècnic, tots els jugadors són de primer any, excepte tres, que són alevins de segon, la qual cosa atorga més mèrit a la consecució de la lliga.

L’Infantil del CFS La Pobla de Montornès rep aquest dissabte al Futsal Valls, penúltim classificat, en l’avant-penúltim partit del curs. L’objectiu, segons ha assegurat David Berber, és aconseguir el triomf igual que en els dos últims partits. Ara bé, segur que els jugadors pensaran en la festa que els espera després per celebrar el campionat amb els pares, l’afició i la resta del club. S’ho han guanyat.
David Berber, entrenador de la Pobla de Montornès
David Berber, entrenador de la Pobla de Montornès
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es