04 de maig del 2022
El Juvenil de l'Altafulla supera l’EFB Calafell ‘C’ en un partidàs i depèn de si mateix per acabar 3r (4-5)
El Cadet goleja la Riera ‘B’ i se situa a 2 punts de la 3a plaça, mentre que l’Infantil clou la lliga amb una derrota a l’Arboç
El Juvenil del CE Altafulla va aconseguir el passat dissabte una victòria patida i molt important al camp de l’EFB Calafell ‘C’. Els altafullencs es van imposar per 4-5 en un partit boig, i depenen de si mateixos per acabar la lliga en la 3a posició si guanyen al CFB Marc Bartra ‘B’ aquest divendres al Joan Pijuan, a partir de les 20h.

Pel que fa al partit, els groc-i-negre van capgirar el gol inicial dels locals per mitjà de Raúl Espinar i Izan Sambonete. A la mitja hora de joc van encaixar el 2-2, però Joel Santamaria i Ivan Figuerola els van permetre marxar al descans amb un 2-4. En el segon temps, el Calafell va restaurar les taules, i Àlex de Lamoga es va convertir en l’heroi amb el gol de la victòria en el 85’.

L’entrenador de l’Altafulla, Jonatan Pérez, pensa ja en el duel decisiu de divendres davant el Marc Bartra.

Per la seva part, el Cadet es va imposar al CF La Riera ‘B’ en un partit més difícil del que indica el marcador de 7-3. Els rierencs es van avançar en el minut 10, tot i que els altafullencs van respondre amb els gols de Dídac Robles, Àlex Padilla i Adrià Mestre. Només començar el segon temps, els visitants van anotar el 3-2, que novament va obtenir una triple resposta dels groc-i-negre amb el gol d’Àlex Rodríguez i la dobleta d’Iván Martín. I en els darrers minuts, un intercanvi de cops, amb l’encert de Padilla, va derivar en el resultat final.

L’equip de Mohamed Amhadar segueix 4t, ara amb 43 punts, i se situa a dos del Creixell, que té un partit menys. El diumenge vinent visiten el cuer, el CD Morell ‘C’ (12h) a la cerca d’una nova victòria mentre esperen que els creixellencs ensopeguin en el derbi contra el Roda de Berà ‘B’ per assaltar la 3a posició.

Quant a l’Infantil, ha clos la lliga amb una derrota al camp del Base l’Arboç ‘B’ per 6-1. Els locals, que són 2ns i lluiten per l’ascens, han estat superiors de principi a fi. Els altafullencs només han vist porteria quan restaven pocs minuts per al final gràcies a Marc González.

Els de Dani García i Jordi López descansen en l’última jornada, tot i que fa setmanes que han assegurat la 4a posició. Clouen la lliga amb 49 punts després d’assolir 16 victòries, 1 empat i 5 derrotes amb 109 gols a favor i 34 en contra.