10 de maig del 2022
El Futsal Torredembarra goleja l’Inter Pallaresos i es queda a un pas del títol i l’ascens (0-11)
Els torrencs reben al Mora d’Ebre en l’última jornada mentre que el Roquetes juga a casa, precisament, contra els Pallaresos
El Futsal Torredembarra ha golejat a l’Inter Pallaresos per 0-11 en el partit corresponent a la J25 del Grup 3 de la Primera Divisió Catalana, celebrat aquest diumenge. La victòria situa als del Baix Gaià a un partit del títol i l’ascens a la Divisió d’Honor, el del diumenge vinent davant el CFS Mora d’Ebre al Pavelló Sant Jordi (18h) en l’última data del campionat.

El compromís davant els Pallaresos ha estat més difícil del que indica el marcador final. Tot i arribar al descans amb un 0-3 amb les dianes d’Arnau Almela, Ismael Castillo i Cristian Velardiez, ha estat en els últims 10 minuts quan s’ha produït l’allau de gols. José Arias, amb cinc gols, Velardiez novament, i Víctor Joaquím Collados i Nano Bueno, han certificat el triomf.

L’entrenador de la Torre, Jeroni Rañé, ha reconegut que en cap cas esperaven una diferència tan gran, i que ha estat propiciada pel marcador i l’esgotament d’energies del rival.

El vestidor ja pensa en la cita crucial i definitiva del diumenge vinent davant el Mora d’Ebre. El tècnic torrenc ha explicat que serà un partit igualat, malgrat la diferència classificatòria que hi ha entre ambdós conjunts, per la necessitat que tindran per assolir els seus objectius. Ara bé, reconeix que si els resultats de dissabte permeten que el rival estigui salvat abans de jugar, el guió pot ser diferent.

La Torre manté l’avantatge de 2 punts respecte al CFS Roquetes, que també ha guanyat, i ha evitat que el títol ja tingui amo. En la darrera jornada, precisament rebrà a l’Inter Pallaresos, que no es jugarà res –ja està descendit-, al contrari que el Mora d’Ebre, que podria necessitar una victòria per garantir la salvació.