11 de maig del 2022
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG perd davant el CB Amposta i diu adéu al títol de lliga (58-51)
Els altafullencs han perdut els tres partits de la primera volta, i es queden sense opcions
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) s’ha quedat fora de la lluita pel títol de la categoria després de la derrota del passat dissabte a la pista del CB Amposta per 58-51. Els altafullencs han perdut els tres partits de la primera volta, i afronten l’inici de la segona com el fanalet vermell amb 3 punts.

Després d’un primer quart excels amb un parcial de 18-24, els de Pep Oller es van veure superats pels locals tant en el segon com en el tercer quart, com indiquen els resultats de 16-9 i 15-6, respectivament. La tímida reacció del darrer període (9-12) va ser insuficient per remuntar el partit.

L’entrenador de l’Altafulla reconeix que han “perdut la dinàmica de l’inici de la temporada”, i que això els penalitza ara que s’enfronten a rivals que tenen un nivell similar al seu.

El tècnic confia que l’equip sigui capaç de rendir millor en els tres últims partits per acabar bé la temporada, sobretot els dos que tenen a casa contra el Tortosa i l’Amposta.

El diumenge vinent, l’Altafulla visita al líder i gran favorit per ser campió, el CB Morell (12h). Com ha reconegut en diverses ocasions Pep Oller, els morellencs estan un o dos esgraons per sobre de la resta. Per tant, superar-los serà un repte majúscul.

D’altra banda, el Junior femení va caure amb estrèpit davant el CB Cambrils per 16-80, i segueix sense guanyar en la 2a fase. Anna Arriols va ser la millor jugadora de les locals amb 10 punts.
L’equip de Xavi Martí es prepara ara per visitar el 2n classificat, el TGN Bàsquet 05, el dissabte vinent, a les 12.30h.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats