Esports
Foto: CE Altafulla
12 de maig del 2022
El CE Altafulla recupera el projecte de l’equip de veteranes per a la temporada 2022/23
L’objectiu és donar cabuda a les noies i dones que vulguin fer esport i desconnectar de la rutina sense el compromís que exigeix la competició
El CE Altafulla comptarà amb un nou equip la temporada vinent. De la mà de l’exjugadora i exdirectiva, Cristina Magriñà, i de l’actual jugadora del Sènior Femení i entrenadora de l’Aleví Infantil, Elena Riera, l’entitat recuperarà el projecte del conjunt de veteranes. El 2019 va haver-hi un primer intent fallit, i tres anys després es farà realitat.

“El propòsit és formar un grup de noies i dones, i que tinguem un espai per fer esport per desconnectar sense cap obligació”, explica Magriñà fent referència a la diferència entre les veteranes i l’equip amateur que competeix a la Lliga Femení 7 TGN.

Com puntualitza, tot i que s’anomena l’equip de veteranes, aquest està obert a qualsevol noia o dona que vulgui fer esport i passar’-ho bé, mentre desconnecta de les seves obligacions.

L’activitat de les veteranes consistirà en dues sessions d’entrenament a la setmana, amb la voluntat també de jugar partits fora de la competició. En aquest sentit, Magriñà apunta a partits d’entrenament amb el Sènior femení o qualsevol altre equip de l’Escola de Futbol, o amistosos amb altres clubs de la zona.

Com ha explicat la responsable del projecte, hi ha una vintena de persones interessades a formar part de l’equip. Reconeix que d’aquestes, “alguna es pot autodescartar perquè incompatibilitat d’horaris o amb l’arribada del fred”, però assegura que estan il·lusionades perquè “veiem que tirarà endavant”.

De moment, els entrenaments seran els dimecres i divendres, de 20.30h a 22h. Magriñà, però, apunta que pot haver-hi modificacions en funció de les necessitats dels equips de l’Escola de Futbol de cara a la temporada vinent.

Les persones interessades a formar part de l’equip de veteranes del CE Altafulla poden trucar als telèfons 600 37 64 97 o 636 17 45 19, o escriure un correu a l’adreça electrònica veteranescealtafulla@gamil.com.
Cristina Magriñà, responsable del projecte
Cristina Magriñà, responsable del projecte
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla