Esports
Foto: CE Altafulla
12 de maig del 2022
El CE Altafulla recupera el projecte de l’equip de veteranes per a la temporada 2022/23
L’objectiu és donar cabuda a les noies i dones que vulguin fer esport i desconnectar de la rutina sense el compromís que exigeix la competició
El CE Altafulla comptarà amb un nou equip la temporada vinent. De la mà de l’exjugadora i exdirectiva, Cristina Magriñà, i de l’actual jugadora del Sènior Femení i entrenadora de l’Aleví Infantil, Elena Riera, l’entitat recuperarà el projecte del conjunt de veteranes. El 2019 va haver-hi un primer intent fallit, i tres anys després es farà realitat.

“El propòsit és formar un grup de noies i dones, i que tinguem un espai per fer esport per desconnectar sense cap obligació”, explica Magriñà fent referència a la diferència entre les veteranes i l’equip amateur que competeix a la Lliga Femení 7 TGN.

Com puntualitza, tot i que s’anomena l’equip de veteranes, aquest està obert a qualsevol noia o dona que vulgui fer esport i passar’-ho bé, mentre desconnecta de les seves obligacions.

L’activitat de les veteranes consistirà en dues sessions d’entrenament a la setmana, amb la voluntat també de jugar partits fora de la competició. En aquest sentit, Magriñà apunta a partits d’entrenament amb el Sènior femení o qualsevol altre equip de l’Escola de Futbol, o amistosos amb altres clubs de la zona.

Com ha explicat la responsable del projecte, hi ha una vintena de persones interessades a formar part de l’equip. Reconeix que d’aquestes, “alguna es pot autodescartar perquè incompatibilitat d’horaris o amb l’arribada del fred”, però assegura que estan il·lusionades perquè “veiem que tirarà endavant”.

De moment, els entrenaments seran els dimecres i divendres, de 20.30h a 22h. Magriñà, però, apunta que pot haver-hi modificacions en funció de les necessitats dels equips de l’Escola de Futbol de cara a la temporada vinent.

Les persones interessades a formar part de l’equip de veteranes del CE Altafulla poden trucar als telèfons 600 37 64 97 o 636 17 45 19, o escriure un correu a l’adreça electrònica veteranescealtafulla@gamil.com.
Cristina Magriñà, responsable del projecte
Cristina Magriñà, responsable del projecte
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es