Esports
Foto: Vogadors de Baix a Mar
12 de maig del 2022
Doble medalla de bronze per als vogadors i vogadores de Baix a Mar en el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani
Paral·lelament a les competicions nacionals, l’entitat ja ha iniciat els entrenaments per a les regates de les entitats en les festes de Sant Joan
Els Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra han obtingut una doble medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani, celebrat el diumenge 8 de maig a Castelldefels. Tant l’equip veterà femení com el veterà masculí han pujat al 3r esgraó del podi en la primera gran cita de la temporada.

Les remadores han accedit a la Final A després d’una brillant actuació en l’eliminatòria prèvia, en la qual han quedat 1es per davant del Club Rem Cambrils i el Club Rem Mataró amb un temps de 3 minuts, 15 segons i 69 centèsimes. En la prova decisiva han fet una marca major de 3:18:38, que les ha fet acabar per darrere del Rem Xon’s Empuriabrava i el Club Natació Badalona.

Pel que fa als homes, s’han classificat per a la Final A després de fer 2ns en l’eliminatòria prèvia amb un temps de 3:00:07. Igual que les companyes, han fet una marca pitjor en la final, i han completat els 700 metres en 3:05:85. Amb tot, s’han quedat a 11 segons del campió, el Club Rem Badalona, i a 6 del subcampió, els Vogadors de Cambrils.

Paral·lelament a les competicions nacionals, els Vogadors de Baix a Mar han iniciat aquest mes de maig els entrenaments per a les regates de les entitats, que tindran lloc en el marc de les Festes de Sant Joan. Com el mateix nom indica, es tracta d’una iniciativa en les quals diversos representants de diferents entitats o associacions de la vila, agafen els rems i competeixen entre elles.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es