23 de juny del 2022
Desfeta de l’Altafulla al camp del Racing Bonavista (7-1)
Les abelles paguen car el mal primer temps, i la manca d’encert en la reacció de la segona part
El CE Altafulla ha caigut amb estrèpit en la visita al Racing Bonavista en el partit corresponent a la J32 de la Lliga Femení 7 TGN, que s’ha disputat aquest dimecres al barri de Ponent. Les altafullenques han cedit per 7-1 després d’una primera part fosca, i una segona on la manca d’encert els ha privat d’entrar novament en la disputa pels punts.

Les abelles han desaprofitat el fet d’haver iniciat el partit millor que les rivals. Per contra, les locals s’han trobat més còmodes a mesura que passaven els minuts, fins a anotar l’1-0 en el 27’. El gol ha estabornit les groc-i-negre, que han encaixat dos gols més en cinc minuts.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, ha reconegut que l’equip ha fet una mala primera part perquè els ha mancat “encert i confiança en totes les accions amb pilota i sense”. El primer gol del Bonavista, reconeix, els ha fet molt de mal, més que el segon i el tercer.

En la segona part, l’Altafulla ha sortit amb una altra cara, més endollat i més encertat, excepte en la definició. Mentre buscaven el primer gol, les locals han aprofitat un contraatac per fer el cinquè. I dos minuts després, el sisè. Novament, dos gols ràpids que han esvaït qualsevol opció de remuntar.

Finalment, Marina Rodríguez ha aconseguit estrenar el caseller de l’Altafulla, tot i que quan quedaven set minuts per al final. Encara hi ha hagut temps per un darrer gol del Racing Bonavista. El tècnic, Marc Pérez, diu que, amb més encert i una millor presa de decisions, haurien tingut opcions de capgirar la situació.

La derrota deixa l’Altafulla pràcticament sense opcions de lluitar per la 6a posició, que defensa el Montblanc amb 3 punts més. El diumenge, a les 17h, visita a un dels equips que es juguen el títol en l’última jornada, l’Icomar. Mentre que el duel ajornat contra l’Astorga encara està pendent de rebre una data.