Esports
Foto: Altafulla Ràdio
23 de juny del 2022
Marató de partits per als representants del Baix Gaià en la Lliga Nacional Femenina de futbol platja
El Terrassa de Jeroni Rañé, Adriana Pérez i Helena Blanes defensa el lideratge davant els perseguidors com el Playas de San Javier de Llorenç Gómez
La Lliga Nacional Femenina de futbol platja aterra aquest divendres a Mazarrón (Múrcia) per celebrar la 2a etapa de la competició després de l’estrena a la platja de la Paella de Torredembarra. El Terrassa Bonaire de Jeroni Rañé, Adriana Pérez i Helena Blanes arriba a la cita amb la missió de defensar el lideratge, allargar la línia d’imbatibilitat, i mantenir a ratlla als perseguidors més immediats, entre ells el Playas de San Javier de Llorenç Gómez.

El conjunt del Vallès Occidental demostra perquè és el flamant campió d’Europa després de registrar 6 victòries i 1 empat en l’etapa inaugural, que el situen al cap d’amunt de la classificació amb 19 punts de 21 possibles.

Per la seva part, l’AIS Playas de San Javier de Llorenç Gómez és 3r amb 15 punts. En el seu cas, va marxar del Baix Gaià amb 5 victòries i 2 derrotes, una davant el Terrassa i l’altra contra el Túria. En declaracions al Baix Gaià Esports, el torrenc ha reconegut que els manca fer un pas endavant en els partits més difícils.

Després de finalitzar la 2a etapa a Mazarrón el diumenge 26 de juny, els representants del Baix Gaià es desplaçaran immediatament a Torrox (Màlaga) per disputar la 3a i última etapa de la fase regular, que es disputarà entre el 27 i el 29 del mateix mes. ¡
Llorenç Gómez, entrenador del Playas de San Javier
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla