01 d'agost del 2022
El torrenc Marc Álvarez brilla amb el Nàstic en la consecució del XIII Trofeu Ciutat de Tarragona
L’extrem assisteix i marca en el debut amb el primer equip, que s'imposa als penals al Real Zaragoza
El Nàstic s’ha endut el XIII Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Real Zaragoza en el partit disputat aquest divendres al Nou Estadi – Costa Daurada. Els grana s’han imposat en la tanda de penals a la qual s’ha arribat amb el 3-3 al final del temps reglamentari. Els aragonesos havien igualat en el segon temps els tres gols anotats pels locals en el primer acte, en el qual el torrenc Marc Álvarez havia brillat amb llum pròpia.

L’extrem de Torredembarra és un dels diversos jugadors de la Pobla de Mafumet, que fan la pretemporada amb el primer equip. I en el dia del debut, ha ofert una actuació que li ha permès descobir-se davant l’afició: assistent en el primer gol d’Àlex López, i autor del tercer amb una rematada a l’escaire. El segon, per cert, l’ha anotat Andrei Lupu, que ha tornat de la cessió al Numancia.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, ha elogiat el treball d’Álvarez, tant en els entrenaments com en el partit. Sobre els joves del planter, i fins i tot algun que ja forma part del primer equip com Marc Montalvo, ha assegurat que “estan per aprofitar els minuts i per ajudar-nos”.

Pel que fa al partit, el preparador de Mequinensa ha dit que “ha estat una declaració d’intencions del que volem enguany”, sobretot la primera part. Pel que fa a la segona, ha dit que el Zaragoza ha protagonitzat la reacció que s’esperava d’un equip de Segona Divisió.

Precisament, els grana s’enfrontaran a un altre rival de la categoria de plata en el següent amistós de la pretemporada. Serà aquest dimecres davant la SD Huesca, també al Nou Estadi, a partir de les 20h. De fet, el duel contra els aragonesos és l’últim que es disputarà a Tarragona en el període de preparació, ja que la resta seran a domicili.