Esports
Foto: Instagram RFEF
03 d'agost del 2022
Jeroni Rañé, Adriana Pérez i Helena Blanes tanquen una temporada per al record amb el Terrassa Bonaire
Al Campionat d’Europa assolit al juny s’han sumat la Copa Catalunya, el subcampionat d’Espanya i la 4a plaça a la Copa RFEF
Els torrencs Jeroni Rañé i Adriana Pérez, i la creixellenca Helena Blanes, han clos una temporada per emmarcar amb el Terrassa Bonaire de futbol platja. El primer com a entrenador, i la segona i la tercera com a jugadores, han format part de l’èxit del conjunt del Vallès Occidental a Europa, mentre que a Espanya s’han quedat molt a prop de la glòria.

El resultat més destacat és sens dubte el de l’Euro Winners Cup –la Copa d’Europa-, que van guanyar a mitjans de juny al vèncer en la final al Playas de San Javier de Llorenç Gómez. Enguany, també han aixecat la Copa Catalunya, a banda de ser el millor equip en la fase regular de la Lliga Espanyola.

En la Final a Quatre del campionat estatal van superar a l’Higicontrol Melilla (3-2) en les semifinals, però van perdre la final contra el Playas de San Javier (2-3), que es va cobrar la revenja pel que havia passat a la cita continental de Nazaré. En qualsevol cas, van obtenir un subcampionat que també s’ha de valorar com cal.

I en la darrera competició estatal, la Copa d’Espanya, Rañé, Pérez i Blanes i la resta de l’equip del Terrassa van fer quartes. Després de caure contra el Cacereño en les semifinals, també van perdre el duel pel bronze davant l’Higicontrol Melilla.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es