03 d'agost del 2022
El Nàstic rep al Huesca en el segon test de la pretemporada
Els grana tenen el repte de ser més regulars durant els 90 minuts després de l’exhibició en la primera part contra el Zaragoza
El Nàstic de Tarragona afronta el segon partit de la pretemporada davant la SD Huesca aquest dimecres, a les 20h, al Nou Estadi – Costa Daurada. Els grana continuen endavant amb la preparació per arribar en les millors condicions a l’inici de la lliga, i com a un dels favorits, això inclou mesurar-se a equips de Segona Divisió.

Després d’imposar-se al Real Zaragoza en el XIII Trofeu Ciutat de Tarragona en la tanda de penals, ara s’enfronten a l’altre equip aragonès de la categoria de plata. L’objectiu primer és acumular minuts i millorar la forma física. El segon és donar continuïtat a les bones sensacions, amb el repte de ser més regulars durant els 90 minuts.

El davanter Andrei Lupu ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit. Preguntat per Altafulla Ràdio, ha reconegut que és un jugador diferent respecte al qual va marxar cedit al Numancia el passat mes de gener després d’haver estat quatre mesos sense competir perquè el Nàstic no el va inscriure en la competició. L’avalen els 9 gols que va marcar amb els sorians en 18 partits.

Per la seva part, el Huesca arriba a Tarragona per seguir amb la preparació prèvia al debut a Segona Divisió. De la mà del Cuco Ziganda, els del nord d’Aragó intentaran lluitar per l’ascens a la màxima categoria. En les seves files compten amb un exjugador del Nàstic, Gerard Valentín, un dels herois de l’últim ascens a la categoria de plata, i dels que quasi aconsegueixen completar el camí fins a Primera.

L’equip aragonès arriba més rodat que el Nàstic. En el seu cas, ja ha disputat quatre partits de pretemporada. Es va estrenar amb un empat contra Osasuna Promesas (1-1), equip dirigit pel llegendari davanter grana, Santi Castillejo. La segona prova va ser contra el primer equip navarrès, amb derrota per 3-4. Després va vèncer el Calahorra (1-0), i en el darrer compromís va caure davant l’Eibar (1-3)