04 d'agost del 2022
El Nàstic empata davant el Huesca en l’últim sospir (2-2)
Els grana sumen minuts, ritme i càrrega física, mentre també mostren la voluntat de ser més protagonistes amb la pilota
El Nàstic de Tarragona ha empatat davant la SD Huesca amb un resultat de 2-2 en el segon partit de la pretemporada, que s’ha disputat aquest dimecres 3 d’agost al Nou Estadi – Costa Daurada. Els grana han estat capaços d’igualar un 0-2 davant un rival de Segona Divisió, amb un gol de penal de Javier Bonilla en l’última jugada.

A diferència del partit contra el Zaragoza, els tarragonins s’han trobat a un rival endollat des del primer minut, i millor armat en defensa. Una errada de Josema en la sortida de pilota ha propiciat el 0-1 de Joaquín en el minut 13. Un quart d’hora després, Ignasi Vilarrasa ha fet el segon amb una rematada a l’escaire.

En el segon temps, els grana han fet algunes correccions en la manera de defensar, i això ha minvat els atacs dels visitants. Per contra, les ocasions per escurçar diferència s’han succeït, fins que Valverde ha aprofitat un refús dins de l’àrea per fer l’1-2. I en la darrera acció del partit, Marc Trilles ha forçat un penal, executat i convertit per Bonilla, que ha fet el 2-2 definitiu.

Preguntat per Altafulla Ràdio, el tècnic Raül Agné extreu conclusions positives del partit “dins del procés” en el qual es troba l’equip, si bé “hem de fer un equilibri del què hem fet en la primera part i en la segona”.

En els dos partits disputs, el Nàstic ha mostrat una predisposició per ser protagonista amb la pilota als peus, molt diferent de la de les darreres temporades. Podem dir que amb l’arribada dels nous fitxatges, més afins a la idea del tècnic, la proposta d’aquest ha evolucionat.

El torrenc Marc Álvarez ha tornat a ser titular, si bé s’ha topat amb més dificultats que en el primer partit, que li han impedit brillar de la mateixa manera. Li hem preguntat a Agné quina opinió li mereix el treball del futbolista del planter, i evitant individualitzar, ha parlat dels jugadors joves en general, i ha dit que “ens estem plantejant molt seriosament l'evolució dels joves perquè el que arribi es consolidi”.

El Nàstic segueix el transcurs de la pretemporada. Entremig té la Copa Catalunya, en la qual debutarà aquest dissabte al camp del FC Vilafranca (19.30h). L’eliminatòria és a partit únic.