Esports
Foto: Altafulla Ràdio
09 de setembre del 2022
Arriba la XXIV Pujada a l’Ermita – Memorial Baltasar Rabassa dels Atletes d’Altafulla
L’entitat torna a organitzar un dels actes habituals de ‘La Petita’ ja sense cap restricció sanitària
Els Atletes d’Altafulla organitzen aquest dissabte 10 de setembre la XXIV Pujada a l’Ermita – Memorial Baltasar Rabassa, la primera activitat del darrer cap de setmana de la Festa Major Votiva del Quadre de Sant Antoni d’Altafulla. Com és habitual, els participants estan convocats a les 9h davant del Pont de Mar, des d’on s’iniciarà el recorregut fins a l’Ermita.

A diferència dels dos últims anys, l’activitat es durà a terme sense cap restricció sanitària com les sortides esgraonades o l’ús de mascareta en els moments previs a la sortida. Aquesta circumstància pot contribuir al fet que hi hagi un nombre de participants major respecte a les darreres edicions.

La Pujada a l’Ermita és una prova que fuig de la competició. Està oberta a tothom, tant a infants com adults, sense cap límit d’edat, i es pot fer corrents o caminant. Per aquest motiu, l’organització preveu dues sortides diferenciades. L’objectiu és que els veïns i veïnes puguin fer esport a través d’una activitat social i familiar, que s’emmarca en uns dies de festa a la vila, com ha explicat el president de l’entitat, Jordi Ribé.

L’activitat acabarà amb un esmorzar per recuperar forces quan tots els participants arribin a la meta, situada lògicament a l’Ermita de Sant Antoni. Paral·lelament, els Atletes d’Altafulla realitzaran un sorteig de tres dessuadores de l’entitat entre tots els corredors i corredores, que aniran molt bé per afrontar l’imminent arribada de la tardor.
Jordi Ribé, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es