Esports
Foto: Altafulla Ràdio
12 de setembre del 2022
La XXIV Pujada a l’Ermita – Memorial Baltasar Rabassa dels Atletes d'Altafulla aplega 60 participants
La participació ha tornat a augmentar respecte a l’edició anterior, i l’entitat camina ara cap a la celebració del primer quart de segle de l’activitat
La XXIV Pujada a l’Ermita – Memorial Baltasar Rabassa dels Atletes d’Altafulla, un dels actes del programa de la Festa Major Votiva de Sant Antoni, ‘La Petita’, ha tornat a esdevenir un èxit. Enguany hi han participat 60 corredors i corredores, 10 més que en l’edició de l’any passat’, per gaudir d’aquesta proposta esportiva, familiar, social i festiva.

L’activitat, que novament ha consistit a completar un recorregut amb inici a Pont de Mar i final a l’Ermita de Sant Antoni, ha començat puntualment a les 9h. Primer han sortit els corredors, i tot seguit ho han fet els caminants. Tots han assolit el repte d’arribar des del punt més baix fins al punt més alt d’Altafulla, on han gaudit d’un refrigeri per recuperar forces i un sorteig de tres dessuadores dels Atletes d’Altafulla.

El president de l’entitat, Jordi Ribé, s’ha mostrat satisfet pel bon desenvolupament de la jornada, i perquè el nombre de participants sigui major cada any. Igualment, ha destacat que la pujada a l’ermita “és una de les poques activitats que no s’ha aturat per la pandèmia”.

Des dels Atletes d’Altafulla asseguren que és una proposta senzilla d’organitzar si la comparem amb la Cursa de Tardor o la Cursa de Primavera. No obstant això, la prova és més dura del que sembla, ja que els quasi 2 km del recorregut són en línia ascendent. Així ho ha assegurat l’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau, que ha catalogat la cita com una “festa bonica”.

La Pujada a l’Ermita – Memorial Baltasar Rabassa s’encamina ara cap a una edició especial, la número 25. Com a acte de ‘La Petita’, l’any vinent mantindrà la seva essència esportiva, familiar, social i festiva, si bé des dels Atletes d’Altafulla es contempla la possibilitat d’incorporar alguna cosa per commemorar com cal el primer quart de segle de la proposta.
Jordi Ribé, president dels Atletes d'Altafulla
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla i regidora de Festes
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es