19 de setembre del 2022
L’Altafulla s’endú el derbi davant la Torre en el debut a la lliga (2-3)
Els altafullencs remunten el gol inicial dels locals amb una actuació destacada d’Erik Navarro i Adrià Martí ‘Murti’
El CE Altafulla s’ha endut el primer derbi de la temporada davant la UD Torredembarra per un resultat de 2-3, i de retruc, els primers 3 punts en el debut a la lliga. L’altafullenc Erik Navarro, que s’ha estrenat com a jugador del primer equip a tots els efectes, ha estat una peça clau amb una dobleta.

El futbolista que aterra del Juvenil ha anotat l’1-1 en el minut 17 després que el torrenc Cristian Rodríguez fes el primer gol en el 6’. “L’empat ens ha donat tranquil·litat per jugar”, ha dit l’entrenador de l’Altafulla, Raúl Tudela. També la diana de ‘Murti’ en l’inici del segon temps, si bé els torrencs han restaurat les taules en el 56’ per mitjà de Marc Ruiz. Deu minuts després, Navarro ha fet el gol que ha permès els groc-i-negre triomfar en un derbi “que podria haver caigut per qualsevol dels dos costats”, ha reconegut Tudela.

Seguint la mateixa línia, l’entrenador de la Torre, Jordi Araus, ha assegurat que després del 2-2, “el partit s’ha convertit en una anada i tornada, en la qual hem tingut alguna ocasió més que ells”. La diferència és evident, l’encert dels altafullencs. En aquest sentit, el torrenc també ha apuntat que els gols de l’Altafulla han estat propiciats per “errors” dels seus en la fase de creació.

“És el cinquè derbi seguit que guanyem d’ençà que estic a la banqueta”, ha destacat Tudela, i això “demostra que aquest partit és molt important per als futbolistes”. També pensa que començar la lliga amb una victòria com aquesta ajudarà a l’adaptació definitiva dels nous fitxatges i als que han pujat del Juvenil.

L’Altafulla se situa 5è amb 3 punts, i la Torre es queda 13a amb 0. El dissabte vinent s’estrenarà al Joan Pijuan davant l’Athletic Segur a la cerca de la segona victòria, mentre que els blanc-i-blaus visitaran el Constantí el diumenge a la tarda.