Esports
Foto: Altafulla Ràdio
21 de setembre del 2022
El Sub25 del CB Altafulla – BBG debutarà a la lliga el 2 d’octubre a la pista de l’AB Salle Tarragona
Els altafullencs tornaran a protagonitzar el derbi del Baix Gaià, en aquesta ocasió davant el filial del Torredembarra BC
El primer equip del Club Bàsquet Altafulla – Bàsquet Baix Gaià, que enguany s’ha inscrit com a equip Sub25 a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ja coneix els rivals que es trobarà en la primera fase de la competició de lliga. El primer serà l’AB Salle Tarragona al qual visitarà el diumenge 2 d’octubre en el marc de la J2. I és que el partit de la jornada inaugural contra el Bàsquet Teresianes ha quedat ajornat fins al desembre.

La Salle i el Teresianes són dos dels nou rivals que els altafullencs tindran enguany en la primera part de la temporada en el Grup 2 de la categoria Sènior de Tarragona. En cada jornada hi hauran dos que descansaran, fet que costa d’entendre si tenim en compte que el nombre d’equips és parell.

Els altafullencs tornen a coincidir amb el Torredembarra BC, tot i que ho faran amb el filial, ja que finalment, el primer equip ha ascendit a Tercera Catalana. Passarà el mateix amb el CB Bellvei, que ha decidit fer un equip Sub25 per competir a escala regional.

Els del Baix Gaià sí que repetiran els duels del curs anterior amb el Bàsquet l’Arboç i el CB Calafell, que enguany només compta amb un equip. La resta de rivals són el Carme Bàsquet Sub21, el CB Cunit, el CB Sant Pere i Sant Pau, i els ja mencionats la Salle i el Teresianes.
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla