Esports
Foto: Torredembarra BC
22 de setembre del 2022
El Torredembarra BC afronta el retorn a Tercera Catalana amb il·lusió i el repte prioritari de la permanència
Carlos Molina torna a la banqueta, i l’equip liderat per Manuel Torres es reforça amb cinc jugadors, entre ells Marc Solé i Mohammed El Miri
El Torredembarra BC afronta una de les temporades més il·lusionants dels últims anys, com a mínim pel que fa al bàsquet amateur. No debades, el primer equip masculí finalment ha aconseguit l’ascens a la Tercera Catalana. Això ha contribuït a la creació d’un filial perquè competeixi a la categoria Sènior de Tarragona –mateix grup que el CB Altafulla-, mentre que l’equip femení, que també jugarà a escala territorial, es consolida.

Com dèiem, el primer equip masculí jugarà enguany a Tercera, en el Grup 7. Malgrat quedar últim en la fase d’ascens del curs passat, “la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) tenia una plaça lliure i ens van dir si la volíem”, explica el nou entrenador Carlos Molina en declaracions al Baix Gaià Esports. El tècnic ha deixat ben clar que “l’objectiu principal és la permanència per després mirar amunt”.

El canvi de categoria ha comportat diverses modificacions al vestidor, més enllà del relleu a la banqueta. L’equip s’ha reforçat a consciència amb cinc jugadors formats a la pedrera, la qual cosa “ens dona un valor afegit perquè estan més compromesos amb la causa”, ha reconegut Molina. Iván Gomariz, Marc Solé i Mohammed El Miri tornen a competir després d’un temps fora de les pistes, mentre que Javier Riquelme i Sergi Garcia arriben des del Manyanet Reus i el Vendrell.

La Torre es trobarà amb els tres rivals que va tenir a la fase d’ascens, el CB Constantí, el CB Amposta i el CB Bellvei, amb el qual també va coincidir a la lliga. El primer obstacle en el camí cap a la salvació, però, serà el Reus Deportiu, que visitarà el Pavelló Sant Jordi aquest dissabte, a partir de les 16h.
Carlos Molina, entrenador del Torredembarra BC
Carlos Molina, entrenador del Torredembarra BC
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla