Esports
Foto: Torredembarra BC
22 de setembre del 2022
El primer equip femení del Torredembarra BC es consolida
Aquest diumenge debuta a la pista del Sant Pere i Sant Pau en el segon curs seguit que competirà després de tornar a posar el projecte en marxa
El primer equip femení del Torredembarra BC competirà per segona temporada consecutiva. Després d’haver-lo recuperat a l’estiu de l’any passat, el projecte té continuïtat i la voluntat és acabar de consolidar-lo, com ha assegurat l’entrenador Albert Hidalgo en declaracions a Altafulla Ràdio.

El tècnic ha explicat que “la lliga territorial ha patit molts canvis respecte al curs anterior”, i per aquest motiu els resulta una incògnita. No obstant això, amb l’any d’experiència que té el bloc i els reforços que han arribat, “podem fer un paper, com a mínim, igual que el de la temporada passada”, ha destacat Hidalgo.

La Torre debutarà aquest diumenge, a les 10h, a la pista del CB Sant Pere i Sant Pau. Curiosament, va ser el mateix rival en la jornada inaugural de la darrera campanya. El conjunt del barri del nord de Tarragona és un dels 7 als quals es mesurarà en la primera fase de la competició. La resta són el Bàsquet Cunit, el CB Constantí, el CB Alcover, el Carme Bàsquet Sub21, l’AB Salle Tarragona i el CB La Selva.
Alberto Hidalgo, entrenador del Torredembarra BC
Alberto Hidalgo, entrenador del Torredembarra BC
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla