Esports
Foto: Altafulla Ràdio
23 de setembre del 2022
El CE Altafulla – Athletic Segur de la J2, ajornat per al dimecres 5 d’octubre
Els dos equips arriben a un acord per problemes d’efectius dels del Baix Penedès
El partit de la J2 del Grup 3 de Tercera Catalana entre el CE Altafulla i l’Athletic Segur, previst per aquest dissabte, a les 17h, a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, ha quedat ajornat. Els dos equips han acordat disputar-lo el dimecres 5 d’octubre, a les 20h.

Segons han explicat fonts de l’entitat groc-i-negre, i el Baix Gaià Esports ha confirmat, la petició d’ajornar el partit ha estat per part del conjunt del Baix Penedès. El motiu és que disposa de pocs efectius per “competir en condicions”, com ha dit el president de l’Athletic Segur, Àngel Galles. Tot, fruit d’algunes absències i perquè la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha suspès la fitxa de diversos futbolistes pels problemes que es produïen a l’hora de verificar que havien passat la revisió mèdica.

No és un cas aïllat, perquè des de l’Altafulla reconeixen que els ha passat en algun moment, mentre que hi ha més partits que s’estan suspenent per aquests motius tant a Tercera com a Quarta Catalana. De fet, la mateixa FCF va enviar una circular a tots els clubs dient-los que suspenia de forma temporal –fins al juny de 2023-, l’obligatorietat de tenir la revisió mèdica en vigor. No obstant això, alguns clubs com l’Athletic Segur encara es topen amb el mateix problema.

Amb tot, l’Altafulla descansarà aquest cap de setmana. El següent partit que disputarà serà el dissabte 1 d’octubre al camp del CE Alcover (18.30h). Quatre dies després rebrà l’Athletic Segur, i després li tocarà descansar en el marc de la J4 perquè la FCF ha preferit que el nombre d’equips sigui imparell.
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla