Esports
Foto:
23 de setembre del 2022
El Creixell debuta contra la incògnita del Sant Pau Apòstol
Els filials del Catllar i el Roda debuten contra el Racing Bonavista ‘B’ i el Cunit, candidat clar a l’ascens, respectivament
La Quarta Catalana comença aquest cap de setmana amb els tres representants del Baix Gaià a la cerca d’una estrena triomfal, sobretot la UE Creixell. L’equip dirigit novament per José Miguel Reyes pretén mostrar la condició d’aspirant a l’ascens des del primer dia, i això implica superar al Col·legi Sant Pau Apòstol, que el visita aquest diumenge, a les 17h.

Els creixellencs afronten el debut “amb ganes i il·lusió” i amb alguns canvis importants al planter com han estat les baixes d’Achraf Maadi, Carlos Cuerda o Daniel Ramón. En el seu lloc han arribat els exjugadors del Roda ‘B’, Ian Aros i Gerard Marquina, “que ens ajudaran a solucionar els problemes per fer gol que vam tenir la temporada passada”, ha dit el tècnic José Miguel Reyes.

Els del Baix Gaià s’enfronten a un equip de nova creació com és el Sant Pau, que resultat una autèntica incògnita per a la resta de rivals. L’equip està dirigit per l’exentrenador del Llorenç i el Campclar, David Nadal, i compta amb l’exaltafullenc Sergi Azagra.

A la mateixa hora que el Creixell juguen els filials del CE El Catllar i l’Atlètic Roda de Berà. El primer ho fa al camp del Racing Bonavista ‘B’, un altre de les novetats del present curs, mentre que el segon s’estrena a casa contra un candidat clar a l’ascens com és el CF Cunit d’Aitor Gutiérrez.
José Miguel Reyes, entrenador del Creixell
José Miguel Reyes, entrenador del Creixell
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla