Esports
24 d'agost del 2015
El CE Altafulla acorda l’adhesió a la Xarxa de Formació del Futbol Base de l’Espanyol
El conveni afectarà als jugadors d’entre 4 i 14 anys, i la Junta Directiva del Centre d’Esports ha estat convidada al partit de lliga dels blanc-i-blaus a Cornellà d’aquest dissabte
Era un secret a veus, però no per això és menys noticiable. Ja és una realitat, i és una de les notícies més importants de la història del CE Altafulla.

Els groc-i-negres han acordat amb el RCD Espanyol l’adhesió a la Xarxa d’Entrenadors i de la Formació per al Futbol Base (XEF). El conveni es signarà en els propers dies, i el president de l’Altafulla, Francesc Julià, s’ha mostrat “molt satisfet” amb què les negociacions hagin arribat a bon port.

L’acord suposa que Altafulla serà el primer municipi del Tarragonès en formar part de la xarxa perica. La pedrera altafullenca d’entre 4 i 14 anys pertanyerà i serà entrenada per formadors blanc-i-blaus, i els equips, sota el nom ‘XEF CE Altafulla’, lluiran la samarreta amb els colors blanc-i-blaus, però sense perdre l’escut del Centre d’Esports. Julià ha afirmat que “s’ha consensuat amb els socis” i que “és un projecte conjunt”.

Les relacions entre ambdós clubs destaquen per la seva fluïdesa. La Junta Directiva altafullenca ha estat convidada al partit de lliga dels blanc-i-blaus a Cornellà d’aquest dissabte contra el Getafe.

Els representants del Centre d’Esports s’han reunit amb el president de l’Espanyol, Joan Collet, i fins i tot la televisió del club ha entrevistat Julià, president altafullenc.

Amb aquesta confirmació, es certifica un estiu màgic per l’Altafulla ple de novetats històriques. A més de tenir un estadi de categoria, ara els groc-i-negres també gaudeixen d’una pedrera de Primera.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades