Esports
26 d'agost del 2015
El president del Consell Superior d'Esports es reunirà dijous amb els representants de totes les seus de Tarragona 2017
Una delegació tarragonina assistirà aquest dimecres a Itàlia a l’Assemblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis
El president del PP de Tarragona, diputat al Congrés i portaveu de la formació a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, s'ha reunit aquest dimarts amb el president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal. Una trobada de la qual n'ha sortit una nova cita, per aquest mateix dijous dia 27 a dos quarts d’1 del migdia. És el dia en què Cardenal visitarà la ciutat per parlar amb representants de tots els Ajuntaments que seran seu dels Jocs Mediterranis del 2017, entre ells l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso.

L'objectiu de la trobada és analitzar les necessitats de tots els municipis de cara a l'esdeveniment esportiu, a més de fixar les bases per a la signatura d'un conveni que concreti l'aportació del govern espanyol als Jocs Mediterranis.

També aquest dimarts, una delegació de Tarragona 2017 ha viatjat a Pescara, a Itàlia, per assistir aquest dimecres a l’Assemblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM). No serà fins demà dijous, però, quan s’inclogui en l’ordre del dia un punt sobre l’estat i situació del projecte esportiu de 2017.

La representació tarragonina està encapçalada pel Director General dels Jocs, Ramon Cuadrat, i pel tinent d’alcalde i Comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, qui ha destacat als micròfons de Tarragona Ràdio la importància d’aquesta trobada, on hauran de presentar tota la documentació sobre les garanties de la inversió de l’Estat. També hauran d’explicar el calendari de construcció de les instal·lacions.

Els grups parlamentaris tenen temps fins aquest dijous a les 14h per presentar esmenes al projecte econòmic.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades