Esports
Foto: Facebook Àngel Batlle
26 d'agost del 2015
El Club BikeTrial Costa Daurada de Torredembarra organitza aquest dissabte una MasterClass sobre tecnificació
Anirà a càrrec d’Àngel Batlle, excampió del món de trial, i és gratuït per als 15 primers inscrits
El Club BikeTrial Costa Daurada de Torredembarra organitza aquest dissabte una jornada especial. Des de les set de la tarda i fins les deu de la nit, es realitzarà al Bike Park del municipi torrenc una MasterClass sobre tecnificació en aquest esport, el Bike Trial.
L’activitat anirà a càrrec d’Àngel Batlle, campió del món de la disciplina el 2010 i president de l’entitat organitzadora. Batlle afirma que “és la primera vegada que es realitza una jornada com aquesta” i que pretén “potenciar i millorar la tècnica a l’hora de superar obstacles o afrontar pujades i baixades”.

L’activitat va adreçada a qualsevol persona interessada. Va des dels més petits, d’uns cinc anys, fins a edat il·limitada, “qualsevol participant amb unes nocions molt bàsiques de trial que vulgui millorar o aprendre”.

El preu de l’esdeveniment és gratuït per a les quinze primeres persones que s’hi inscriguin, i per a la resta té un cost simbòlic de 3€. La intenció des de l’organització és engegar a partir del mes de setembre les classes com a activitat extraescolar, que tindrien un cost de 25€ mensuals, i que a partir de jornades com la de dissabte es començarà a calcular el nombre d’interessats.

D’aquesta manera, el club torrenc ja enceta la nova temporada després de l’exitosa campanya anterior. L’èxit més destacable que es va aconseguir ha estat el tercer lloc al mundial de Marc Piquer en categoria Poussin, la dels més petits, i la també tercera posició del propi Batlle en categoria Elit.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades