Esports
26 d'agost del 2015
S’aixecarà un mur amb una vorera darrere de la porteria afectada per solucionar el problema de les pluges al Joan Pijuan
Aquesta obra estarà enllestida pel proper 6 de setembre, i assumirà les despeses ocasionades l’empresa constructora
El principal problema que s’ha detectat a l’Estadi Municipal Joan Pijuan ja té solució. L’Ajuntament d’Altafulla s’ha reunit amb els caps de l’empresa que ha realitzat les obres de la instal·lació de la gespa i amb els arquitectes corresponents.

Aquestes solucions acordades són més complexes del que es preveien, ja que es componen d’un total de tres elements. S’aixecarà un petit mur que rodegi el camp als punt d’entrada d’aigua i sorra, al popularment conegut com a ‘Gol del bar’. Al seu voltant, es farà una vorera amb paviment de ciment, per garantir que no pugui repetir-se la situació ocasionada a les darreres pluges. Ho ha explicat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo.

Amb aquestes alternatives, juntament a l’ampliació d’un altre col·lector d’aigua, “se solucionaran el 99% dels perills que es puguin produir”, ha afirmat la regidora. Estaran finalitzades per l’estrena del camp, el proper 6 de setembre.
A més, a partir d’aquest dia 6 es buscarà solució a la darrera part del problema, el gran espai que quedaria entre el mur exterior i la vorera, encara de sorra. S’ha desestimat l’opció d’asfaltar-ho, donat que agafaria una temperatura excessivament alta amb l’impacte directe del sol, així que s’haurà de buscar un asfalt especial o bé cimentar-la. Totes les despeses aniran a càrrec de Voracys, l’empresa responsable.

A més, el consistori s’ha reunit aquest dimecres al matí amb representants del CE Altafulla per valorar i posar en comú totes aquestes novetats. Ambdues parts han fet una valoració molt positiva, i Méndez-Vigo ha celebrat trobar-se amb un Centre d’Esports “molt receptiu” i que ha sortit “molt content” de la trobada.

Altres detalls per polir que s’han tractat han estat la col·locació d’un nou joc de porteries als laterals del camp, tal i com s’avia acordat, que arribarà abans del proper dia 6, i la instal·lació del nou marcador electrònic, que ja ha estat triat i, ha avançat la regidora, “es faran tots els esforços possibles per la seva instal·lació abans del dia de la inauguració de l’estadi”.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades