Esports
27 d'agost del 2015
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, es mostra convençut que Miguel Cardenal arribarà amb “bones notícies” aquest dijous a Tarragona
La delegació de Tarragona 2017 també presentarà avui a Itàlia la documentació amb les garanties financeres dels Jocs i el calendari d’obres
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, s’ha mostrat convençut que “avui pot ser un dia important per la candidatura de Tarragona 2017”. És optimista i pensa que el president del Consell Superior d’Esports (CSD), Miguel Cardenal, arribarà a Tarragona amb “bones notícies”.

L'objectiu de la trobada és analitzar les necessitats de tots els municipis de cara a l'esdeveniment esportiu, a més de fixar les bases per a la signatura d'un conveni que concreti l'aportació del govern espanyol als Jocs Mediterranis.

La visita d’aquest dijous de Miguel Cardenal coincideix amb la reunió del Comitè Executiu i l’Assemblea del Comitè Internacional dels Jocs a Pescara, a Itàlia. Fèlix Alonso creu que els Jocs “passaran sense problemes el test perquè les coses s’estan fent bé”. Tot i això, més que les qüestions tècniques, el que més li preocupa –ha dit- són els aspectes econòmics, que “espera que avui se solucionin”.

La delegació de Tarragona 2017, encapçalada p el Director General dels Jocs, Ramon Cuadrat, i pel tinent d’alcalde i Comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, presentarà tota la documentació amb les garanties financeres dels Jocs i el calendari d’obres.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades