Esports
27 d'agost del 2015
Satisfacció al CE Altafulla després de viure un dels estius més transcendentals de la seva història
Les obres a l’estadi i el conveni formatiu amb l’Espanyol han deixat l’actualitat esportiva en un segon pla aquests mesos
No està sent un estiu tranquil per al CE Altafulla. L’entitat groga-i-negra ha viscut els mesos més intensos que se li recorden, però tots els projectes arriben finalment a bon port. I tot això, encara sense haver començat la temporada esportiva.

Una de les grans notícies de l’estiu per al Centre d’Esports ha estat la instal·lació definitiva de la gespa artificial a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, una de les demandes històriques al municipi, i que finalment ha estat possible gràcies a una plusvàlua. La gespa ja està instal·lada en perfectes condicions, i aquestes obres han anat acompanyades per l’arranjament dels vestidors o la instal·lació de seients a la part central de les graderies de l’estadi, i que alternen els colors groc i negre del club.

A més d’aquests avenços en primera instància, desperfectes en les obres han motivat que alguns treballs s’hagin de corregir. Voracys S.L., l’empresa constructora, ha assumit la seva responsabilitat, i el principal problema trobat l’han ocasionat les pluges. La zona del darrere de la porteria del gol de mar és de sorra, i a causa d’aquest fenomen meteorològic, en les darreres setmanes ha entrat al terreny de joc. La solució que s’ha pres des de l’Ajuntament d’Altafulla, després de reunir-se amb l’empresa constructora, primer, i amb el club, després, ha estat aixecar un petit mur amb una vorera per evitar que la sorra pugui passar i tornar a fer acte de presència sobre la gespa. El president del CE Altafulla, Francesc Julià, s’ha mostrat molt satisfet i agraït amb la rapidesa d’actuació mostrada per l’Ajuntament.

D’altra banda, les negociacions del CE Altafulla han presentat més moviments. S’ha aconseguit també un històric acord amb el RCD Espanyol en concepte de la XEF, la xarxa de formació del futbol base, i els jugadors de l’Altafulla d’entre 4 i 14 anys seran els qui conformin aquest conveni.

Des del CE Altafulla es mostren més que satisfets amb els moviments d’aquest estiu. A més de fer-ho amb l’Ajuntament i les regidories corresponents, Urbanisme i Esports, el president també ha volgut fer extensiu el seu agraïment a Cristina Magriñà, Pedro Navarro, Jèssica Colomina i tots els integrants del club que han aportat el seu granet de sorra a aquesta etapa històrica.

L’equip començarà setembre amb una imatge absolutament renovada en tots els sentits, i això sense tenir en compte la situació esportiva, que el dia 5 començarà la lliga. I el més important de tot: el CE Altafulla no només ha guanyat un present renovat, sinó un futur més que il·lusionant.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com