Esports
Foto: Marxa dels Castells del Baix Gaià
22 de novembre del 2022
Obertes les inscripcions per a l’11a Marxa dels Castells del Baix Gaià del 5 de febrer
Igual que en l'edició anterior, els participants poden escollir entre dos circuits, i també si volen fer-lo corrent o caminant
L’Ajuntament d’Altafulla i Running Solutions han obert el període d’inscripcions per participar en l’11a edició de la Marxa dels Castells del Baix Gaià. Es tracta d’una de les cites esportives més importants de la subcomarca i la demarcació de Tarragona, i que enguany tornarà a celebrar-se el primer cap de setmana de febrer, concretament el diumenge dia 5 de 2023.

El director de la prova, Juanan Fernández, ha advertit que els interessats a participar-hi s’han d’inscriure com més aviat millor perquè en menys d’un dia s’han venut 200 dorsals. Ho ha dit en una entrevista al Baix Gaià Esports, en la qual també ha destacat que el 55% dels inscrits són dones, i un 28% és de fora de la demarcació.

Com en la darrera edició, els participants podran escollir entre les modalitats de córrer i caminar. Dins d’aquestes es podrà triar el circuit de 17 km o el de 27 km. Independentment d’això, es recorda que es tracta d’una prova sense caràcter competitiu, i que simplement s’ofereix la possibilitat de fer-la corrents o caminant perquè sigui oberta a tothom.

Pel que fa a les característiques de la marxa, Fernández ha assegurat que s’han basat en les opinions dels participants en la darrera edició. “Hem fet una barreja amb el que han demanat”, i això és el més important. La novetat d’enguany és el vermut que es trobaran en arribar a la meta al Parc del Comunidor.

L’esdeveniment s’ha limitat a 600 dorsals, 400 menys del total que hi van participar en la darrera edició. Com és habitual, és probable que l’organització ampliï el nombre de participants si aconsegueix vendre els que ha posat a disposició. No debades, sempre hi ha persones que es queden sense plaça.

El preu de les inscripcions és de 20 euros, tant per als dos circuits com per a les dues modalitats. El preu inclou samarreta de regal, avituallaments al circuit i a la meta, botifarrada i cervesa i una foto de l’arribada. Es poden tramitar en el següent enllaç: https://marxacastells.com/inscripcions/.
Juanan Fernández, director de la Marxa dels Castells del Baix Gaià
Juanan Fernández, director de la Marxa dels Castells del Baix Gaià
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es