Esports
Foto: Club Pentatló Torredembarra
24 de novembre del 2022
Bon debut en competició del Club Pentatló Torredembarra en el Campionat d’Espanya Escolar
L’entitat obté sis podis amb dos ors, una plata, i tres bronzes, i quasi tots els atletes han millorat les marques individuals
El Club Pentatló Torredembarra es troba en els primers compassos de la temporada 2022-23, i ja ha s’ha estrenat en una competició. Ho ha fet en el Campionat d’Espanya Escolar celebrat el diumenge 20 de novembre a Esplugues de Llobregat. Dels 72 atletes que hi han participat, 15 han estat de l’entitat del Baix Gaià, i sis han aconseguit pujar al podi.

El president del Club Pentatló Torredembarra, Benjamín Reina, ha fet palesa la satisfacció per aquests resultats, però sobretot perquè la majoria d’esportistes han millorat les seves marques.

El fet de millorar les marques individuals i haver signat sis podis és un bon punt de partida de cara al nou curs, ja que es manté la bona línia del darrer: Miguel Ángel Valderrama (Sub13) i Rim Kaffal (Sub9) s’han proclamat campions de la seva categoria, mentre que Alejandro Maldonado (Sub13) ha sigut subcampió. També hi ha hagut bronze per Cristian Galofré (Sub15), Paula Laguna (Sub13), i Nele Blanch (Sub11).

La resta d’atletes del club que han participat en el Campionat d’Espanya Escolar han estat, Ian Samarita, Unai Díaz i Lluc Blanch, en Sub9; Gisela i Ylenia Gámez, en Sub11; Irina Baraldo i Walid Kaffal, en Sub13; Adrián Cimperu, en Sub15; i Iman Cherifi, en Sub17.
Benjamín Reina, president del Club Pentatló Torredembarra
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla