Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
24 de novembre del 2022
Els Lizards de Torredembarra s’estrenen com a amfitrions en el primer torneig del nou Circuit Català de Flag Open
Hi prenen part un total de 9 equips, que competiran entre ells des de les 9h d’aquest diumenge al camp de futbol de la ZEM Sant Jordi
Els Lizards de Torredembarra acullen aquest diumenge 27 de novembre la primera prova del nou Circuit Català de Flag Open, que tindrà lloc al camp de futbol de la ZEM Sant Jordi. És la primera vegada que l’entitat és amfitriona d’una competició oficial de la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA), i la il·lusió és plena. Així ho ha reconegut el president Lluís Pérez en declaracions al Baix Gaià Esports.

La cita d’aquest diumenge compta amb un nivell competitiu força alt. A banda dels Lizards, hi seran presents els Barcelona Uroloki Green, els Uroloki Red, els Iromans de Vinaròs, els Mamuts de Sant Vicenç dels Horts, els Terrassa Reds, els ASB Lynx, els Reus Imperials, i els Lliçà de Vall Panthers.

Pel que fa als llangardaixos grocs, Lluís Pérez ha assegurat que arriben “molts forts” gràcies al bon moment pel qual travessen quant a la consolidació del bloc. “Podem competir contra qualsevol”, ha aventurat, i aquest torneig representa un escenari ideal per ratificar si és així o no.

El torneig començarà a les 9h, i està previst que acabi aproximadament a les 15h. És una bona oportunitat perquè els veïns de la Torre i la contornada puguin apropar-se a conèixer de primera mà l’esport del futbol flag, i veure si creix o no un interès que els condueixi més enllà.
Lluís Pérez, president dels Lizards
Lluís Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es